Awardshow

Mis de feestelijke uitreiking van de Dutch Interactive Awards niet!

Deadline inzendingen
1 maart 2024
Bekendmaking nominaties
4 april 2024
Jury dag
19 april 2024
Awards show
6 juni 2024

Zet alvast donderdag 6 juni 2024 in je agenda,
voor de feestelijk uitreiking!

 

Programma:
> 17.30 Receptie
> 18.30 Start programma
> 19.00 Diner en presentatie van de awards
> 22.00 Drankjes en muziek

We bieden je de mogelijkheid om je case redactioneel uit te lichten via een video case study.
De case wordt op het Emerce platform gepromoot. Neem hiervoor contact op met Stef Max.

Planning voor de komende edities:
> 2025, donderdag 5 juni

Presentatrice & Artiest

Presentatrice: Anic van Damme

De presentatrice van Dutch Interactive Awards 2023 is Anic van Damme. Zij is het gezicht geweest van NOS op 3, een dagelijks live TV programma op NPO3, daarna verlegde Anic de focus naar online. Welke vertelvorm past daar het beste? Ook maakte zij korte documentaires en veelal verhalen over technologie en de impact ervan. Bij NOS stond Anic met haar neus op het nieuws als online verslaggever.
In 2019 stapte ze over naar RTL om voor Bright naast presentatie ook hoofd Video te worden. In deze rol was ze verantwoordelijk voor de video strategie van het grootste tech-platform in Nederland dat zich richt op consumenten. Momenteel werkt Anic voor verschillende bedrijven en op 8 juni voor DIA!

 

Artiest: Claude

De jonge zanger Claude is een muzikaal talent die in 2022 de talentenjacht ARE YOU NEXT? en draaide alle vier de stoelen bij The Voice kids. Zijn catchy debuutsingle ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ werd in de week van release uitgeroepen tot Hit van 100 op 100%NL, op Radio 538 werd hij benoemd tot 538 Favourite en de luisteraars van Qmusic stemde tien keer repeat in Repeat Of Niet. Daarnaast is ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ al wekenlang de meest geshazamde track in Nederland, is het nummer in de eerste vier weken na release meer dan 2,5 miljoen keer gestreamd en bereikte hij de #1 positie in de Spotify Top 50 en de Top 40!
Sinds de release van ‘Ladada (Mon Dernier Mot)’ is Claude een van de meest gewilde upcoming artiesten van Nederland. Zijn eerste officiële optreden is op een locatie waar menig artiest alleen van durft te dromen; de Ziggo Dome. Daarnaast is hij ook toegevoegd aan line-up van Noorderslag 2023, het grootste showcasefestival van Europa. En treed hij 8 juni op tijdens de Dutch Interactive Awards!