Awardshow

Mis de feestelijke uitreiking van de Dutch Interactive Awards niet!

Deadline inzendingen
1 maart 2024
Bekendmaking nominaties
4 april 2024
Jury dag
19 april 2024
Awards show
6 juni 2024

Zet alvast donderdag 6 juni 2024 in je agenda,
voor de feestelijk uitreiking!

 

Programma:
> 17.30 Receptie
> 18.30 Start programma
> 19.00 Diner en presentatie van de awards
> 22.00 Drankjes en muziek

We bieden je de mogelijkheid om je case redactioneel uit te lichten via een video case study.
De case wordt op het Emerce platform gepromoot. Neem hiervoor contact op met Stef Max.

Planning voor de komende edities:
> 2025, donderdag 5 juni

Presentatrice & Artiest

Presentatrice: Anic van Damme

De presentatrice van Dutch Interactive Awards 2023 is Anic van Damme. Zij is het gezicht geweest van NOS op 3, een dagelijks live TV programma op NPO3, daarna verlegde Anic de focus naar online. Welke vertelvorm past daar het beste? Ook maakte zij korte documentaires en veelal verhalen over technologie en de impact ervan. Bij NOS stond Anic met haar neus op het nieuws als online verslaggever.
In 2019 stapte ze over naar RTL om voor Bright naast presentatie ook hoofd Video te worden. In deze rol was ze verantwoordelijk voor de video strategie van het grootste tech-platform in Nederland dat zich richt op consumenten. Momenteel werkt Anic voor verschillende bedrijven en op 8 juni voor DIA!

Artiest: Trijntje Oosterhuis

Trijntje’s muzikale reis begon in 1994 met Total Touch, een band die ze samen met haar broer en vrienden oprichtte en al snel een popsensatie werd in Nederland. Ze ging samenwerken met verschillende artiesten uit verschillende genres, van pop tot jazz, en begon in 2001 aan een succesvolle solocarrière. Tot de hoogtepunten van Trijntje behoren onder meer het openen van de Amsterdam ArenA met ‘De Zee’, het uitbrengen van hitsingles als ‘Somebody Else’s Lover’ en ze vierde haar 25-jarige carrière met een uitverkocht concert en een Nederlandstalig album in 2019. Ondanks de uitdagingen van de COVID-19-pandemie bleef ze actief in de muziek, lanceerde ze de Lovestream en bracht ze een bigband-kerstalbum uit. Trijntje blijft innoveren, brengt albums uit met nummers van Burt Bacharach en werkt mee aan een eerbetoonalbum aan Henny Vrienten. Haar reis is een bewijs van haar veelzijdigheid en blijvende impact op de Nederlandse muziekscene.